top of page

Vrouwen komen van Venus en mannen .... niet!

Bijgewerkt op: 23 apr. 2020Mannen verbergen hun emoties, vinden het vreselijk als ze in de fout gaan, bieden goede raad aan en ook oplossingen. Ze werken hard, zappen de hele avond op de TV, hebben een olifantenhuid, kunnen liefde en seks scheiden, laten de WC-bril omhoog staan, vragen nooit iemand de weg, vertonen haantjes-gedrag en kunnen niet "ik hou van je" zeggen.

Vrouwen denken hardop, hebben een 6e zintuig, zijn aanrakings-gevoelig, hebben huilbuien, kopen altijd schoenen en zijn gek op praten. Zij kunnen zich bedienen van indirect taalgebruik, geloven in eeuwige romantiek, willen constant aandacht en hebben ogen in hun rug.

Tegen deze achtergrond-informatie, is de compositie van dit schilderij tot stand gekomen. Tegenover de mannelijke rechtlijnigheid (de strakke lijnen in de linkerhelft), staat in de rechterhelft de vrouwelijke emotie (de ronde bolvorm en de gemêleerde kleur en verfstructuur).De lijnen waaraan de sekse-symbolen hangen, volgen daarbij óók zoveel mogelijk deze beide vormgevingen. M@rten)

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page