top of page
00 aktiefoto 15.04.2014.jpg

Over Marten Jaarsma

"Het essentiële aan kunst is vreugde beleven, aan het schenken van vreugde"

                                                                                                                                                 (M. Baryshnikov)

Marten is (technisch) gevormd en (o.a. compositair) “gepolijst” aan de Gooise Academie voor Beeldende Kunsten in Laren. Hij beoogt en stimuleert de beschouwer ook eens “out-of-the-box” te leren kijken. Naast aanwijzingen door de titels, legitimeert hij zichzelf bij een aantal werken bovendien door zijn “innerlijke roerselen”, middels een gedicht/tekstje, toe te lichten (zie Uitgelicht).

Zijn "drive" is om o.a. door exposities, andere mensen hetzelfde plezier te bezorgen bij het kijken naar zijn werk, als dat hij zélf heeft genoten bij het máken ervan. 

De activiteiten in M@rten’s Kijkkunst betreffen zowel het máken van schilderijen, het verkópen, het exposéren als ook het láten exposeren ( voor (amateur) kunstenaars uit m.n.de Regio ’t Gooi). Ook "Opdrachten - op - Maat"  kunnen door Marten (in nauw overleg met de opdrachtgever) worden gecomponeerd en uitgevoerd. Informeer hierover middels het contactformulier op deze website. Geïnteresseerden die óók als gastheer zouden willen optreden voor een expositie op eigen locatie, kunnen hierover eveneens met hem contact opnemen.

bottom of page