top of page

“ IK ” (subtitel : “In zichzelf gekeerd of in zichzelf opgesloten”)

Bijgewerkt op: 21 apr. 2020


~ het voelt alsof ik de wereld ervaar door een filter ~ het voelt alsof mijn gevoelens alléén voor mijzelf zijn ~ het voelt alsof mijn energie uitsluitend naar binnen is gericht ~ het voelt alsof ik niets meer objektief kan zien ~ het voelt alsof ik niets meer weet ~ het voelt alsof ik niets meer denk ~ het voelt alsof ik niets meer voel ~ het voelt alsof ik emotioneel helemaal “naakt” ben. Mijn blanco, witte IK ”. Maar het voelt óók alsofIK weer nieuwe hoop krijgt (de gele muts). Dat de blanco IK , verder weer opnieuw ingekleurd gaat worden.

Met o.a. : enthousiasme, spontaniteit, zelfverzekerdheid, daadkracht, energieke uitststraling, initiatiefrijkheid en openhartigheid. ~ het voelt alsof IK” opnieuw geboren wordt!

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarze


bottom of page